fbpx
kontakt telefon
0605377735

IDEJA

Ideja koja stoji iza naše karate priče je da ne vežbamo karate zato da bi deca usvojila znanja i veštine koji će ih učiniti šampionima na takmičenjima. Naš pristup veštini se zasniva na prilagođenom i novom konceptu tumačenja budoa – tradicionalnog japanskog puta ratnika. Ovaj put vidimo kao način za razvoj samopouzdanja i samopoštovanja, način za uvođenje samodiscipline, način za preuzimanje odgovornosti za vlastite postupke, način za preuzimanja odgovornosti za sopstveni napredak, način za razvoj osećaja zahvalnosti i dobrovoljnog služenja onima koje poštujemo i koje volimo.

Ovu ideju sprovodimo temeljno i postupno kroz razne alegorijske priče, kroz motivacione govore, kroz aktivne usmerene razgovore s decom, u kombinaciji sa fizičkim vežbama (karate tehnikama) koje su praktični deo filozofije. Iskustvo je pokazalo da ovakav pristup postaje svojevrsna škola životnih veština koje se prenose i na druge sfere interesovanja deteta.

Mi vaspitavamo naše đake da budu kreativni, hrabri i proaktivni ljudi, da veruju u sebe, da poštuju druge, da žive u skladu sa svojom prirodom i sa prirodom koja ih okružuje.

Više o našim ciljevima pročitajte ovde.

Ako ste zainteresovani da vaše dete postane naš učenik, pišite na srazmerno@gmail.com ili pozovite 060 5377735