fbpx
kontakt telefon
0605377735

Karate za školarce sa Novog Beograda i iz Zemuna

Karate za školarce sa Novog Beograda i iz Zemuna


Karate za decu

Karate je idealan sport za dete. Zašto? Zato što ravnomerno razvija mišiće celog tela. Pored toga, karate nije samo fizička aktivnost. Karate je i svojevrsna škola života, utemeljena na vrlinama poput poštovanja, hrabrosti i samopouzdanja.

Da li je karate i za moje dete?

Karate nije za svako dete. Neka ga doživljavaju strašnim, nekima je dosadan, ali ona koja mu pristupe s radoznalošću i slobodno se upuste u izučavanje veštine, ona ga i zavole.

Naša karate škola ruke širi svima. Dešava se da deca dođu uplašena, rezervisana, nesigurna, a da im se već posle prvih minuta treninga pojavi na licu onaj smejuljak koji govori: „Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship“.

Kroz karate deca upoznaju sebe, razvijaju snagu, koordinaciju, koncentraciju i uče se osnovnim vrlinama utkanim u srž ove japanske borilačke veštine.

O našoj karate školi

Karate škola ЏИВ ЏАН se nalazi na granici Novog Beograda i Zemuna, u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina 38 (bivša Goce Delčeva), u neposrednoj blizini okretnice autobusa 16, 81, 81L, 607, 612, 613, iza Maksija, ispod Lavirinta i preko puta školskog OŠ “Nadežda Petrović”. Ulaz je sa parkinga.

Naša škola karatea konstantno traje od 2000. godine. Na njenom čelu je Željko Marinković, viši trener borenja, sociolog, pedagog praktičar i majstor karatea trećeg stepena – San Dan.

Uz njega su još dva trenera, majstora karatea, sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju dece karate veštini.  

Pored dece, s nama vežbaju i roditelji. Pozivamo i nove članove da nam se porodično pridruže.

O upisu u Dživ Džan

Treninzi se održavaju triput nedeljno: ponedeljkom i sredom od 18 do 19 i od 19 do 20 časova, a subotom od 9 do 10 sati.

Članarina je 4.000 dinara mesečno.

U SEPTEMBRU SVI PRVACI TRENIRAJU GRATIS

Za dodatne informacije o upisu kontaktirajte Željka na 0605377735 ili na mail: srazmerno@gmail.com, a svakako posetite i zapratite naše društvene mreže: Fb, Insta, Tiktok.

O konceptu naše karate škole

Radoznali ste da saznate više o ideji na kojoj se temelji koncept, o ciljevima kojima težimo, o metodama rada, o merenju napretka, ili o trenerima? Samo kliknite na linkovane pojmove.

Pre toga pozovite 0605377735 i obezbedite mesto, jer broj članova po terminu je ograničen.

Časovi dok je dete u fazi prilagođavanja se ne naplaćuju.

Vidimo se! Oss!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *