PIŠITE NAM
POZOVITE
060 5377735

Učitelji

Željko Marinković – glavni učitelj

Budući da potiče iz karate porodice, Željko Marinković ovu borilačku veštinu vežba od svoje četvrte godine. Majka mu je bila reprezentativac i osvajač medalja na domaćim i internacionalnim takmičenjima, a otac, Dušan Marinković Mare, jedan od pionira jugoslovenskog karatea i veliko ime u ovom sportu.

Zbog problema sa kolenima koje je imao u detinjstvu, Željko nije krenuo takmičarskim putem, već je karate za njega uvek bio i ostao škola života. Odrastao je u takvim okolnostima da je bio učenik najvećih svetskih karate stručanjaka. Nosilac je crnog pojasa trećeg stepena, odnosno III Dan.

Pored završene više trenerske škole na kojoj je stekao zvanje višeg trenera borenja, završio je i Filozofski fakultet u Beogradu na odeljenju za sociologiju, kao i dvosemestralnu edukaciju za metodičara nastave u Centru za obrazovanje nastavnika.

Pored vođenja karate škole, radi kao kreativni pedagog, bavi se glumom, režijom, muzikom, piše, srećno je oženjen i otac troje dece.

Kao trener karatea radi od januara 2000. godine.

Olivera Nedeljković – asistent učitelja

Olivera Nedeljković trenira karate od 2002. godine. Student je Hemijskog fakulteta i nosilac crnog pojasa prvog stepena – sho dan.

U karateu, kao i u životu, vodi se porukom Brusa Lija: „Be like water“ (Budi kao voda).

Smatra da karate doprinosi da budemo jači, sposobniji i borbeniji, i da vežbanjem ove drevne veštine učimo kako da stignemo do svakog zamišljenog cilja.

Učitelj naše karate škole je od 2016. godine.